Autopaikat

Kaupungin kiinteistöissä on varattu henkilökunnalle vuokrattavia autonlämmityspaikkoja. Lämmityskausi on 1.11.-31.3. 

Ohjeistus lämmityskaudelle 2023-2024:

Autopaikan jo aiemmin vuokranneet maksavat saman aiemmin jo vuokratun autopaikan 3.9.2023 mennessä. Sen jälkeen kaikki verkkokaupassa vapaana olevat autopaikat ovat uusille työntekijöille varattavissa/maksettavissa.

Jos aiemmin autopaikan vuokrannut haluaa vaihtaa autopaikkaa, niin sen voi tehdä maksamalla uuden autopaikan alkaen 4.9.2023, jolloin on varattavina vain vapaat autopaikat

Autopaikka on varattuna ympäri vuoden vaikka maksu peritäänkin vain lämmityskaudelta. Huomioithan kuitenkin, että lämmityskauden ulkopuolella ulkopuolisten lyhytaikainen pysäköinti esim. tilaisuuksien yhteydessä on varatuillekin paikoille mahdollista.  

Uudet lämmityspaikan varanneet saavat lämmitystolpan avaimen kaupungintalon neuvonnasta. Jos autopaikalle ei ole tarvetta tai sitä ei makseta uudelle lämmityskaudelle, lämmitystolpan avain on palautettava kaupungintalon neuvontaan viivytyksettä.

Kuhmon kaupungin kiinteistöissä vuokralla olevien yritysten henkilökuntaan kuuluville on laitettu verkkokaupan maksulinkki sähköpostitse lämmityskaudella 2022-2023 maksettujen autopaikkojen mukaisesti 10.8.2023. 

Hybridi- tai sähköauton lataus lämmitystolpasta ei ole sallittua. Jos tarve on latauspaikalle, niin siitä tai lyhytaikaisen pysäköinnin tarpeesta, esim. sijaisuudet, voit olla yhteydessä kaupungintalon neuvontaan, p. 08 6155521 tai asiakaspalvelu(at)kuhmo.fi.

 

Näytetään tulokset 1–12 / 20

Näytetään tulokset 1–12 / 20